De voordelen en functionaliteiten van de nanoe™ X technologie

De nieuwe slimme Panasonic Etherea airconditioner is voorzien van nanoe™ X-luchtzuiveringstechnologie. Met zijn geavanceerde bedieningsopties, toonaangevende prestaties, intelligente functies en stijlvolle ontwerp is de Etherea de ideale oplossing om een schoon, gezond en comfortabel binnenklimaat te creëren.

Het realiseren van natuurlijk evenwicht binnenshuis

nanoe™ X-technologie met de voordelen van hydroxylradicalen. Hydroxylradicalen, overvloedig aanwezig in de natuur, hebben het vermogen om verontreinigingen te remmen. De nanoe™ X-technologie brengt deze buitengewone voordelen naar binnen, helpt harde oppervlakken, zachte meubels en de gehele binnenomgeving schoon te houden, waardoor het een aangenamere plek wordt om te verblijven.

In de hedendaagse gezondheidsbewuste wereld geven we om lichaamsbeweging, letten we op wat we eten en aanraken, en zijn we begaan met wat we inademen.

Het realiseren van natuurlijk evenwicht binnenshuis

Een belangrijk punt is dat hydroxylradicalen, geproduceerd door nanoe™ X-technologie, zich bevinden in water.

Hydroxylradicalen
Elektrostatisch
In water (H2O) ingesloten

Een natuurlijk voorkomend proces

Hydroxylradicalen zijn onstabiele moleculen die gemakkelijk reageren met elementen zoals waterstof en deze vastleggen. Dankzij deze reactie hebben hydroxylradicalen het potentieel om de activiteit van vervuilers te remmen, ze af te breken en hun onaangename effecten te neutraliseren.

Nanoe™ X bereikt vervuiler.

Nanoe™ X bereikt vervuiler.

Hydroxylradicalen vernietigen eiwitten van vervuilende stoffen.

Hydroxylradicalen vernietigen eiwitten van vervuilende stoffen.

Vervuiler wordt geremd.

Vervuiler wordt geremd.

Wat is uniek aan nanoe™ X?

Nanoe™ X remt bacteriën en virussen, schimmels, allergenen, pollen en schadelijke stoffen af, en heeft ook een ontgeurende werking. Het dringt zelfs door in strak geweven stoffen, waaronder gordijnen, jaloezieën, tapijten en meubels, bereikt verontreinigingen op harde oppervlakken en helpt de lucht die we inademen te reinigen.

MICROSCOPISCHE SCHAAL

MICROSCOPISCHE SCHAAL

Met een grootte van één miljardste van een kubieke meter zijn nanodeeltjes van nanoe™ X veel kleiner dan stoomdeeltjes, waardoor ze diep doordringen in stoffen voor een effectieve ontgeuring.

LANGERE LEVENSDUUR

LANGERE LEVENSDUUR

In water bevatten nanoe™ X hydroxylradicalen die een langere levensduur hebben, waardoor ze breder door de kamer verspreiden.

ENORM VOLUME

ENORM VOLUME

De nanoe™ X Generator Mark 2 produceert 9,6 biljoen hydroxylradicalen per seconde. Deze verhoogde hoeveelheid hydroxylradicalen gegenereerd door nanoe™ X resulteert in een betere prestatie bij het remmen van verontreinigingen.

ONDERHOUDSVRIJ

ONDERHOUDSVRIJ

Geen onderhoud, geen vervanging nodig: nanoe™ X wordt gegenereerd met een apparaat van titanium dat geen onderhoud vereist.

VULT DE RUIMTE ACTIEF

VULT DE RUIMTE ACTIEF

Nanoe™ X vult actief de hele kamer en gaat voorbij aan het filter om zowel aanhechtende als zwevende verontreinigingen te remmen.

VEILIG EN NIET-CHEMISCHE DEELTJES

VEILIG EN NIET-CHEMISCHE DEELTJES

De veiligheid van nanoe™ X is getest in laboratoria en instellingen

Een Frisse Start met Gezonde Lucht: Neem Contact met Ons Op!

Neem contact op

Effecten van nanoe™ X

Geuren

Bacteriën en Virussen

Schimmels

Allergenen

Pollen

PM 2.5 (fijnstof)

Bevochtiging

Resten van bestrijdingsmiddelen