Airco voor kinderdagverblijf Ede

Bij een kinderdagverblijf gaat het niet alleen om koeling of verwarming, maar om het zorgen voor een omgeving waarin kinderen kunnen gedijen, leren en spelen in een gezonde atmosfeer. Met trots presenteren wij ons meest recente project, waarbij we de normen hebben verlegd in het ontwerpen van een op maat gemaakte airconditioningoplossing voor een kinderdagverblijf.

Dit kinderdagverblijf is gevestigd in een monumentaal pand waardoor we een maximalen hoogte beschikbaar hadden voor de buitenunit. Op een creatieve manier hebben we deze unit op het juiste niveau gebracht. 

Onze oplossing garandeert niet alleen een optimaal temperatuurbeheer, maar ook een zorgvuldige controle van de luchtkwaliteit en vochtigheidsniveaus, wat essentieel is voor de gezondheid en het welzijn van de kleintjes. Met geavanceerde technologieën en ons ongeëvenaarde vakmanschap zorgen we ervoor dat elk hoekje van het kinderdagverblijf wordt doordrongen van frisse, schone lucht - altijd en overal.

Bij Hooijer Techniek begrijpen we dat elk project uniek is, en ons toegewijde team staat klaar om aan al uw specifieke behoeften te voldoen. Of het nu gaat om het ontwerpen van een systeem dat zich naadloos integreert in de bestaande architectuur, of om het leveren van een gebruiksvriendelijke oplossing die eenvoudig te beheren is, wij streven altijd naar perfectie.

Bekijk alle projecten